Följ Goodyear Dunlop Sverige

Pressinbjudan till däckseminarium: Vinterns nyheter från Goodyear och Dunlop

Pressmeddelande   •   Aug 17, 2010 15:20 CEST

Goodyear Dunlop Nordic har glädjen att bjuda in dig som medierepresentant till däckseminarium och lansering av Goodyears och Dunlops nya vinterdäck den 6 september 2010 i Spårvagnshallarna. Vi presenterar två helt nya vinterdäck med och utan dubb och berättar även om uppgraderingar av våra övriga vinterdäck.

I år har vi även bjudit in en gästtalare, Torsten Johansson, teknisk talesman för däckbranschorganisationen STRO, som kommer att redogöra för nya lagar kring vinterdäck och däckmärkning samt val av vinterdäck för olika körstilar och väderförhållanden.

Programmet är koncentrerat och välfyllt med teknisk innovation, trender och våra senaste vinterproduktnyheter. Från Goodyear Dunlop Nordic deltar Sverigechef Goodyear Dunlop Nordic, Lars Bergmark och Produktinformationsansvarig Magnus Lord Arenander.

Program:

08.45                Frukost serveras

09.00 – 09.45    Produktnyheter från Goodyear

Förfriskningar, kaffe

10.00 – 10.30    Produktnyheter från Dunlop

10.30 – 11.00    Gästtalare: Torsten Johansson, teknisk talesman för STRO (Scandinavian Tire & Rim Organization)         

Plats:               Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm

Dag:                Måndagen 6 september 2010, kl. 09.00 – 11.00

OSA:                Anmäl vem som har möjlighet att delta från din redaktion till
Maya Johansson, 08-545 063 23, maya@comvision.se, senast fredagen 27 augusti 2010.Välkommen!


Lars-Ola Nordqvist
PR manager, Goodyear Dunlop Nordic

Goodyear, med huvudkontor i Akron, Ohio, USA, är ett av världens största däckföretag med 60 fabriker i 25 länder, marknadsbolag över hela världen och omkring 71 000 anställda, varav ca 17 000 i Europa. Goodyears produktutveckling har satt standarden för bilindustrin i över 100 år.

Goodyear erbjuder mer än 400 olika däck tillgängliga i 55 storlekar för kommersiella fordon, bussar och lastbilar. Med Fleet First som är samlingsnamnet för ett omfattande servicekoncept mot åkerier erbjuder Goodyear tjänsterna TruckForce service network, ServiceLine 24h vägassistans, FleetOnlineSolutions och de innovativa regummeringsprocesserna Next Tread och TreadMax.

Goodyear Dunlop Nordic är en affärsenhet för åtta länder i Norden och Baltikum, med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten har ca 150 anställda och genomför delar av produkttesterna i norra Finland och Sverige.

För ytterligare information om Goodyear och deras produkter, besök www.goodyear.se.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera